Proč mít doma lněné povlečení?

 

Povlečení ze lnu má řadu vlastností, které jsou prospěšné nejen pro váš spánek, ale také pro vaše tělo a celkový pocit pohody, tak se pojďte s námi na ty nejdůležitější podívat....

 

Přirozenost Materiálu: Lněné povlečení je vyrobeno z vláken lněné rostliny, což je přírodní materiál. Svojí výrobou je šetrný k životnímu prostředí a neobsahuje syntetické látky, které by mohly způsobovat alergie nebo podráždění kůže.

 

Materiál, který dýchá: Lněné vlákno má schopnost dýchat, což znamená, že povlečení umožňuje cirkulaci vzduchu a regulaci teploty. Ne nadarmo se říká, že len v zimě hřeje a v létě chladí.

 

Absorpce Vlhkosti: Lněné vlákno dokáže absorbovat a uvolňovat vlhkost rychleji než jiné materiály. To znamená, že povlečení ze lnu může rychle odvádět pot a vlhkost od vašeho těla.

 

Měkkost s časem: Lněné povlečení získává na měkkosti s každým praním a používáním. Postupně se stává stále příjemnějším a komfortnějším.

 

Antibakteriální a antialergenní vlastnosti: Lněné vlákno má přirozené antibakteriální vlastnosti, které mohou pomoci snížit riziko růstu mikroorganismů a rozvoje alergií.

 

Odolnost a trvanlivost: Lněné povlečení je známé svou odolností a dlouhou životností. Správně udržované lněné povlečení může vydržet mnohem déle než jiné druhy povlečení.

 

Stylový vzhled: Lněné povlečení má přirozený a rustikální vzhled, který může dodat vaší ložnici speciální atmosféru a šarm.

 

Hypoalergenní: Díky svým antibakteriálním vlastnostem a přirozenosti je lněné povlečení vhodnou volbou pro ty, kteří trpí alergiemi nebo mají citlivou pokožku.

 

Jemný masážní efekt: zajišťuje jemné prokrvení a regeneraci pokožky. Selen a křemík mají pozitivní vliv na činnost štítné žlázy, růstu nehtů i vlasů. Z důvodu energetické vibrace se používal k léčbě onemocnění svalů a kloubů.

 

Lněné povlečení nabízí celou řadu výhod, které podporují kvalitní spánek a pohodu. Jeho schopnost dýchat, regulovat teplotu a absorbovat vlhkost mohou přinést významné zlepšení vašemu nočnímu odpočinku.

 

Pusťte si i Vy do své ložnice len a nehte se hýčkat…..

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz